Inicio > GARCIA HERNANDEZ, CELIA

GARCIA HERNANDEZ, CELIA

PERSONAL INVESTIGADOR PREDOCTORAL JCYL
Química Física y Química Inorgánica
 

 
Enlazar esta página

[][ PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE42216 , ARE , 2019-08-15 , REC , 751 , 756 , 289 , 0 , CIE , PUB , Analysis of musts and wines by means of a bio-electronic tongue based on tyrosinase and glucose oxidase using polypyrrole/gold nanoparticles as the electron mediator , FOOD CHEMISTRY , Garcia-Hernandez C.; Garcia-Cabezon C.; Martin-Pedrosa F.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE42217 , ARE , 2019-06-01 , REC , 2511 , 2519 , 7 , 6 , CIE , PUB , In situ synthesis, stabilization and activity of protein-modified gold nanoparticles for biological applications , BIOMATERIALS SCIENCE , Garcia-Hernandez C.; Freese A.; Rodriguez-Mendez M.; Wanekaya A. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE42218 , ARE , 2018-12-20 , REC , 365 , 372 , 277 , 0 , CIE , PUB , Impedimetric electronic tongue based on nanocomposites for the analysis of red wines. Improving the variable selection method , SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL , Garcia-Hernandez C.; Salvo Comino C.; Martin-Pedrosa F.; Rodriguez-Mendez M.; Garcia-Cabezon C. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE42219 , ARE , 2018-08-18 , REC , 0 , 0 , 18 , 8 , CIE , PUB , Discrimination of milks with a multisensor system based on layer-by-layer films , SENSORS , Salvo-Comino C.; Garcia-Hernandez C.; Garcia-Cabezon C.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE39823 , ARE , 2018-01-01 , REC , 544 , 550 , 107 , 0 , CIE , PUB , A different approach for the analysis of grapes: Using the skin as sensing element , FOOD RESEARCH INTERNATIONAL , Muñoz R.; Garcia-Hernandez C.; Medina-Plaza C.; Garcia-Cabezon C.; Fernandez-Escudero J.; Barajas E.; Medrano G.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE49702 , ARE , 2018-01-01 , REC , 110 , 112 , 0 , 268 , CIE , PUB , Nuevos sensores pra medir la madurez fenólica de las uvas , Tierras de Castilla y León: Agricultura , Garcia Hernandez, Celia; Salvo Comino, Coral; Garcia Cabezon, Cristina; Rodriguez Mendez, M. L. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE11938 , ARE , 2017-01-01 , REC , 239 , 247 , 255 , 0 , CIE , PUB , Subphthalocyanines as electron mediators in biosensors based on phenol oxidases: Application to the analysis of red wines , ELECTROCHIMICA ACTA , Gonzalez-Anton R.; Osipova M.; Garcia-Hernandez C.; Dubinina T.; Tomilova L.; Garcia-Cabezon C.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE10883 , ARE , 2016-01-01 , REC , 0 , 0 , 16 , 0 , CIE , PUB , Discrimination of Apple Liqueurs (Nalewka) Using a Voltammetric Electronic Tongue, UV-Vis and Raman Spectroscopy , SENSORS , ¿liwi¿ska M.; Garcia-Hernandez C.; Ko¿ci¿ski M.; Dymerski T.; Wardencki W.; Namie¿nik J.; ¿liwi¿ska-Bartkowiak M.; Jurga S.; Garcia-Cabezon C.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE10898 , ARE , 2016-01-01 , REC , 359 , 368 , 8 , 0 , CIE , PUB , Flavour characteristics of Spanish and Iranian saffron analysed by electronic tongue , QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS , Heidarbeigi K.; Mohtasebi S.; Serrano-Diaz J.; Medina-Plaza C.; Ghasemi-Varnamkhasti M.; Alonso G.; Garcia-Rodriguez M.; Rafiee S.; Rezaei K.; Garcia-Hernandez C.; De Saja J.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE3103 , ARE , 2016-01-01 , , 413 , 420 , 20 , 0 , CIE , , Improvement of electrocatalytic effect in voltammetric sensors based on phthalocyanines , JOURNAL OF PORPHYRINS AND PHTHALOCYANINES , Rodriguez-Mendez M.; Medina-Plaza C.; Garcia-Hernandez C.; Rodriguez S.; Garcia-Cabezon C.; Paniagua D.; Rodriguez-Perez M.; De Saja J. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE10998 , ARE , 2016-01-01 , REC , 889 , 894 , 20 , 0 , CIE , PUB , Multisensor systems based on phthalocyanines for monitoring the quality of grapes , JOURNAL OF PORPHYRINS AND PHTHALOCYANINES , Rodriguez-Mendez M.; Garcia-Hernandez C.; Medina-Plaza C.; Garcia-Cabezon C.; De Saja J. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE2888 , ARE , 2015-01-01 , REC , 29233 , 29249 , 15 , 0 , CIE , PUB , An Electrochemical Quartz Crystal Microbalance Multisensor System Based on Phthalocyanine Nanostructured Films: Discrimination of Musts , SENSORS , Garcia-Hernandez C.; Medina-Plaza C.; Garcia-Cabezon C.; Martin-Pedrosa F.; Valle I.; de Saja J.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE2912 , ARE , 2015-01-01 , REC , 572 , 578 , 853 , 0 , CIE , PUB , Analysis of organic acids and phenols of interest in the wine industry using Langmuir-Blodgett films based on functionalized nanoparticles , ANALYTICA CHIMICA ACTA , Medina-Plaza C.; Garcia-Cabezon C.; Garcia-Hernandez C.; Bramorski C.; Blanco-Val Y.; Martin-Pedrosa F.; Kawai T.; de Saja J.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE2913 , ARE , 2015-01-01 , REC , 940 , 947 , 62 , 0 , CIE , PUB , The advantages of disposable screen-printed biosensors in a bioelectronic tongue for the analysis of grapes , LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , Medina-Plaza C.; Garcia-Hernandez C.; de Saja J.; Fernandez-Escudero J.; Barajas E.; Medrano G.; Garcia-Cabezon C.; Martin-Pedrosa F.; Rodriguez-Mendez M. , S ) ) ) , PublicacionArticuloRevista ( PublicacionArticuloRevistaComun ( Publicacion ( ARE42220 , ARE , 2014-01-01 , REC , 2139 , 2142 , 2014-Dece , December , CIE , PUB , Analysis of grapes and wines using a voltammetric bioelectronic tongue: Correlation with the phenolic and sugar content , 2014 IEEE SENSORS , Rodriguez-Mendez M.; Medina-Plaza C.; Garcia-Hernandez C.; De Saja J.; Fernandez-Escudero J.; Barajas-Tola E.; Medrano G. , S ) ) ) ][ PublicacionCapituloLibro ( PublicacionCapituloLibroComun ( Publicacion ( CAP2238 , CAP , null , , 265 , 273 , , , , , Electronic Tongues for the Organoleptic Characterization of Wines , , Rodriguez Mendez M.; De Saja J.; Medina-Plaza C.; Garcia-Hernandez C. , S ) ) ) ][][][][][][][][][][][][][][][][][][com.sigma.investigacion.cawdos.utilidades.CongresoYSusAsociaciones@b3b43f3, com.sigma.investigacion.cawdos.utilidades.CongresoYSusAsociaciones@5fea0c47, com.sigma.investigacion.cawdos.utilidades.CongresoYSusAsociaciones@7ecc3a82][][][][][ EstanciaInvestigacion ( Actividad: ( ESF59978 , ESF , 2017-01-09 , 2017-12-12 , null , , , , ESTANCIA DE INVESTIGACION: UNIVERSIDAD DE MISSOURI. , , S , ) ) ][ EstanciaInvestigacion ( Actividad: ( ESF59978 , ESF , 2017-01-09 , 2017-12-12 , null , , , , ESTANCIA DE INVESTIGACION: UNIVERSIDAD DE MISSOURI. , , S , ) ) ][][][][ Proyecto ( ActivEquipo ( PJI53310 , PJI , VA032U13 , 2013-10-28 , 2016-12-31 , null , 34980 , S , ) ) ][][][][]

AYUDA A LA INVESTIGACIÓN

PUBLICACIONES

Artículos de revista (15)

Garcia-Hernandez C.; Garcia-Cabezon C.; Martin-Pedrosa F.; Rodriguez-Mendez M. Analysis of musts and wines by means of a bio-electronic tongue based on tyrosinase and glucose oxidase using polypyrrole/gold nanoparticles as the electron mediator. FOOD CHEMISTRY 2019; 289: 751-756.
Enlace a la publicación
Garcia-Hernandez C.; Freese A.; Rodriguez-Mendez M.; Wanekaya A. In situ synthesis, stabilization and activity of protein-modified gold nanoparticles for biological applications. BIOMATERIALS SCIENCE 2019; 7(6): 2511-2519.
Enlace a la publicación
Garcia-Hernandez C.; Salvo Comino C.; Martin-Pedrosa F.; Rodriguez-Mendez M.; Garcia-Cabezon C. Impedimetric electronic tongue based on nanocomposites for the analysis of red wines. Improving the variable selection method. SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 2018; 277: 365-372.
Enlace a la publicación
Salvo-Comino C.; Garcia-Hernandez C.; Garcia-Cabezon C.; Rodriguez-Mendez M. Discrimination of milks with a multisensor system based on layer-by-layer films. SENSORS 2018; 18(8).
Enlace a la publicación
Muñoz R.; Garcia-Hernandez C.; Medina-Plaza C.; Garcia-Cabezon C.; Fernandez-Escudero J.; Barajas E.; Medrano G.; Rodriguez-Mendez M. A different approach for the analysis of grapes: Using the skin as sensing element. FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 2018; 107: 544-550.
Enlace a la publicaciónTexto completo en acceso abierto
Ver Todos

Capítulos de libros (1)

Rodriguez Mendez M.; De Saja J.; Medina-Plaza C.; Garcia-Hernandez C. Electronic Tongues for the Organoleptic Characterization of Wines. En: Electronic Noses and Tongues in Food Science. 2016. p. 265-273.

Ver Todos
 

AYUDA A LA INVESTIGACIÓN

Proyectos (1)

DESARROLLO DE SENSORES Y BIOSENSORES NANOESTRUCTURADOS PARA LA DETECCIÓN DE ANTIOXIDANTES DE INTERÉS EN ALIMENTACIÓN. RODRIGUEZ MENDEZ, MARIA LUZ (IP). VA032U13. JCYL CONSEJERÍA DE EDUCACIÓN 2013-2016
Ver Todos
 

OTROS

Congresos (3)

AYUDAS UVA A LA INVESTIGACION: NANOPORTUGAL INTERNATIONAL CONFERENCE 2016, ( PORTUGAL ) 16/02/2016
(Asistencia). GARCIA HERNANDEZ, CELIA. AYUDAS UVA A LA INVESTIGACION: NANOPORTUGAL INTERNATIONAL CONFERENCE 2016
AYUDAS UVA A LA INVESTIGACION: ISOEN, ( FRANCIA ) 28/06/2015
(Asistencia). GARCIA HERNANDEZ, CELIA. AYUDAS UVA A LA INVESTIGACION: ISOEN
Proceedings of IEEE Sensors, Valencia 02/11/2014 - 05/11/2014
(Ponencia). Rodriguez-Mendez M.; Medina-Plaza C.; Garcia-Hernandez C.; De Saja J.; Fernandez-Escudero J.; Barajas-Tola E.; Medrano G. Proceedings of IEEE Sensors
Ver Todos

Estancias de investigación (1)

ESTANCIA DE INVESTIGACION: UNIVERSIDAD DE MISSOURI.. 09/01/2017 - 12/12/2017
     UNIVERSIDAD DE MISSOURI. ( ESTADOS UNIDOS DE AMÉRICA )
Ver Todos
Cargando información ...
Universidad de Valladolid - Copyright Universidad de Valladolid - Todos los derechos reservados